Oppbevaring av kajakk

Å finne lagringsplass for kajakker kan være en utfordring. Selv fikk jeg tilgang til et lagerlokale, men det gikk ikke an å benytte hverken gulv- eller veggplass. Da gjenstår én mulighet: å henge kajakkene oppunder taket. Med sine drøye 5 meter i lengde, og 55 cm bredde er en kajakk ganske vrien å håndtere, men etter å klødd meg litt i hodet kom jeg fram til en innretning som gjorde det relativt greit å få heisa kajakken oppunder taket. Ikke kosta det no særlig i materialinnkjøp heller. Slik gjorde jeg det:

Kajakkheis2

Jeg bruker to lastereimer som jeg slår rundt kajakken og trelekten. Det er viktig å finne balansepunktet til kajakken før man heiser den opp. Vi er alltid to når vi heiser opp kajakkene - én som heiser, og én som står på en gardintrapp og stabiliserer og fester karabinkrokene.

Les mer om oppbevaring hos Kajakknett

Kommentarer:
Postet av: Matti

Hei Roger og Anne-Brit!
Kul kajakkside! Har lest meg gjennom og kjenner at det klør i fingrene. Og: i dag kjøpte jeg kajakk. Kjøpte en brukt seildukskajakk av en sømnaværing. Henter den i morgen og gleder meg til å starte.
Vi ses på bøljan de blå! Mange hilsner fra Matti med Sissel og Ulf

02.sep.2006 @ 23:04:56
Postet av: Roger

Hei Matti, og grattis med kajakken! Seildukskajakk er hardcore -kunne vært artig og sett noen bilder av den. Be safe!

03.sep.2006 @ 14:39:54
Postet av: Geir

5.5 meter takplass er ikke alltid lett å finne. På skrå i stua er forsåvidt greit for meg, men kona bremser. Hva med å la kajakken ligge ute mer eller mindre skjermet for vær og vind. Et langt hundehus, er det noe?

24.jan.2007 @ 23:00:46

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.blogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=1794492

img